E-book Gezonde voeding tijdens de Ramadan

Gedurende de Ramadan wordt er een maand lang niet gegeten en gedronken tussen zonsopgang en zonsondergang. De Koran stelt een uitzondering om niet mee te doen aan het vasten voor onder anderen kinderen, zieken en zwangere vrouwen. Maar wat doet het vasten nu eigenlijk met het lichaam en hoe kunt u gezondheidsproblemen voorkomen? Onlinedieetadvies.com helpt u daar graag bij en geeft u informatie en adviezen bij het vasten om bewuster met uw gezondheid om te gaan, zodat er betere keuzes gemaakt kunnen worden om gezondheidsproblemen te voorkomen of te verminderen.

Hier kunt u het e-book Gezonde voeding tijdens de Ramadan gratis downloaden!

Mocht u persoonlijke voedingsadviezen willen ontvangen (gericht op de Ramadan) maak dan een afspraak bij de diƫtist via info@onlinedieetadvies.com of 010-2025165.

Onlinedieetadvies.com wenst alle moslims een eervolle en gezonde vastenmaand Ramadan toe!

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01