Drinkvoeding

In sommige omstandigheden lukt het niet lukt om met normale voeding voldoende calorieën of voedingsstoffen binnen te krijgen. In overleg met een van onze diëtisten kan dan besloten worden om drinkvoeding te gaan gebruiken. Een flesje of pakje bevat extra veel energie en voedingsstoffen in een klein volume (150-200 ml), meestal ter aanvulling van uw normale voeding. Maar lukt het u helemaal niet meer om te eten, dan kan het ook als volledige voeding gebruikt worden.

Drinkvoedingen zijn verkrijgbaar op basis van sap, melk of yoghurt. Bovendien zijn er verschillende smaken, waardoor u kunt variëren. Het kan in gerechten en dranken worden verwerkt, maar u kunt het ook ‘puur’ drinken. Er bestaan verschillende samenstellingen, bijvoorbeeld met extra eiwitten, extra energie, extra vitamines of drinkvoedingen die eetlustbevorderend werken. Bij het maken van uw keuze’s begeleiden wij u graag.

Alle adviezen die onze online diëtist aan u geeft zijn persoonlijk op u, uw voedingspatroon, leefgewoontes en (smaak)voorkeuren afgestemd.

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01