Kanker

Als er bij u kanker is geconstateerd, veroorzaakt dat nogal wat. Er wordt veel van u en uw lichaam gevraagd tijdens de behandeling (als u daar voor kiest). Een gezond voedingspatroon is dan mogelijk even niet prioriteit nummer één. Maar juist nu is de juiste voedingskeuze zo belangrijk voor u! Dit kan er voor zorgen dat u minder kwetsbaar bent, sneller herstelt van de behandelingen en uw conditie weer verbetert, of zo lang mogelijk op peil blijft.

Iedere vorm van kanker is verschillend en er ook diverse soorten behandelingen. Daarom is het voedingsadvies van onze diëtist evenzo op uw situatie afgestemd. Wij hebben de nodige ervaring met klachten, moeilijkheden en vragen die bij kanker kunnen ontstaan. Misselijkheid, verminderde eetlust, ondervoeding, slikklachten, smaakverandering en overgewicht zijn hier voorbeelden van.

Om uw gewicht, conditie en voedingstoestand op peil te houden is eten en drinken van voldoende voedingsstoffen belangrijk. Uw kwaliteit van leven kan met kleine aanpassingen aanzienlijk worden verbeterd.

Ook na afloop van de behandeling van kanker kunt u begeleiding krijgen van onze diëtist. Hoe kunt u het beste reageren op veranderingen in uw gewicht en eventuele klachten die u hebt overgehouden? Wij beantwoorden uw vragen graag.

U wordt bij ons begeleid door een gediplomeerd diëtist, dé medisch specialist op het gebied van voeding. De adviezen van onze online diëtist zijn altijd persoonlijk op uw toestand, voedingspatroon en (smaak)voorkeuren afgestemd.

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01