Kindervoeding

De eet- en drinkbehoefte van uw kind verandert in het eerste levensjaar van maand tot maand. U begint met de keuze tussen borstvoeding en flesvoeding. De voedingswaarde van de borstvoeding die uw kindje krijgt wordt bepaald door het eet- en drinkpatroon van degene die de borstvoeding geeft. Dan is er de keus tussen de vele soorten flesvoeding.

Na een aantal maanden kunt u uw kindje voeden met diverse kant-en-klare babyvoedingen, of met (toegevoegd) zelfgemaakte producten. Weet u welke voedingsmiddelen u het beste als eerste kunt geven, en met welke u nog beter even kunt wachten? Een toenemend aantal baby’s ontwikkelt een allergie voor één of meerdere voedingsstoffen.

Voor iets oudere kinderen zijn er veel soorten koekjes en snoepjes, soorten broodbeleg en zuivelproducten speciaal voor leeftijdsgroepen te koop. Maar wat is nu eigenlijk gezond? Hoe ga je om met moeizaam eetgedrag? Krijgt uw kind wel voldoende voedingsstoffen binnen? Wat te doen als uw kindje niet goed groeit, of juist té goed groeit en overgewicht ontwikkelt?

Stel al uw vragen aan de online diëtist, dé medisch specialist op het gebied van voeding. Wij helpen u graag en kunnen u begeleiden in het maken van de meest gezonde keuzes voor uw kind.

Wij hebben ervaring met kinderen van alle leeftijden. Ook delen we graag onze ervaring over hoe u het beste kunt omgaan met moeizaam eetgedrag. Wij begeleiden u en uw kind spelenderwijs, in een ontspannen sfeer. Dit is essentieel bij een gezond eetpatroon.

Alle adviezen die u en uw kind van de online diëtist ontvangt zijn persoonlijk op uw kind, zijn/haar voedingspatroon, leefgewoontes, eventuele ziektebeelden en (smaak)voorkeuren afgestemd!

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01