Mineraal tekorten en/of suppletie

U heeft mineralen nodig, om processen in uw lichaam goed te laten verlopen en te helpen bij de opbouw en het behoud van uw botten en spieren. Wanneer er een mineralentekort is vastgesteld, kunt u hierdoor op korte of lange termijn klachten ontwikkelen als vermoeidheid, lusteloosheid en botontkalking.

Ons lichaam kan mineralen zelf niet aanmaken. Het is dus belangrijk dat u deze voldoende binnenkrijgt via uw voeding. Bij een evenwichtig en gevarieerd eet- en drinkpatroon krijgt u normaal gesproken voldoende vitamines en mineralen binnen. Echter kan het zijn dat u niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsmiddelen komt. Hoe kunt u dit dan oplossen?

Wanneer bij u een tekort is vastgesteld van een of meerdere mineralen, helpen  onze diëtisten u graag om uw klachten te voorkomen of verminderen. Wij kunnen het voedingpatroon wat u gewend bent analyseren op de hoeveelheid mineralen.

Ook als uw lichaam om wat voor reden dan ook meer mineralen nodig heeft dan normaal kunnen onze diëtisten, dé medisch specialisten op het gebied van voeding, u persoonlijk adviseren hoe u aan uw mineralenbehoefte kunt voldoen, eventueel in de vorm van mineralensupplementen.

We houden rekening met uw voedingspatroon, leefgewoontes, ziektebeeld en (smaak)voorkeuren.

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01