Trajecten

Voor een online dieetadvies behandeling zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. Wilt u alleen een keer weten van de diëtist of uw voedingspatroon goed is of wilt u een uitgebreide behandeling? Het kan allemaal!

Voor alle trajecten kunt u zich gratis aanmelden op onlinedieetadvies.com.

Na deze aanmelding zijn er 2 keuze’s:

1. Een eerste scan ​van de diëtist op uw voedingspatroon. De kosten hiervan bedragen slechts €65,-

Voor deze scan vragen wij u een voedingsdagboek en een intake formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens en uw hulpvraag krijgt u persoonlijk advies van de diëtist, zonodig ook over het meest passende vervolgtraject.

2. Een uitgebreid traject, bestaande uit een serie gesprekken (webmeetings, telefonisch, via e-mail en/of face to face), waarbij de diëtist met u in gesprek gaat om persoonlijk advies op maat te kunnen geven.

Indien u de kosten hiervan vergoed wilt krijgen door uw zorgverzekering (eigen risico wel van toepassing voor volwassenen), dan is het momenteel zo, dat het eerste gesprek face-to-face moet zijn. Dit gesprek kan plaatsvinden in Rotterdam, andere locaties zijn op aanvraag mogelijk.

Met een verwijsformulier van uw behandeld arts geldt dan vergoeding van uw dieetbehandeling binnen de basisverzekering. De aanschaf van de startbehandeling zal dan met u worden verrekend. U hebt geen verwijzing van de arts nodig als u bent verzekerd bij Zilveren Kruis, Achmea, VGZ, Menzis, VVAA, Multizorg (ASR, ONVZ, Eno, Caresco, IAK, Aevitae), ProLife, FBTO, Agis, Avero, Interpolis of Zorg en Zekerheid.

Indien u de dieetbehandeling zelf betaalt, geldt de voorwaarde van het face to face gesprek niet, en kunt u er voor kiezen het hele traject online te doorlopen.

Meldt u voor het uitgebreide traject aan via onlinedieetadvies.com.

KvK: 24330716 - BTW: NL144595965B01